torsdag 4. mai 2017

Nytt vaskerom....

Vaskerommet - eller kjellerrommet som det var før oppussing, har nå blitt "nytt".
Mye som kan gjøres for komforten og looken uten at det må totalrenoveres.

Vi startet med å rive ut alt som var av hjemmesnekrede hyller, skranglete garderobeskap og finurlige løsninger på veggene. Neste skitt var å få inn en gulvlegger for å forvandle murgulvet ved å legge vinylgulv med tregulv look, lys eik. Bare det hjalp jo mye! Vasket, og malte så vegger og tak hvitt av restemaling som jeg hadde stående fra før. Rent og pent.
Innredning og benkeplater ble kjøpt inn på Ikea. En stor benkeplate for å ha over vaskemaskin og tørketrommel ga masse arbeidsplass til bretting av klær, stryking etc.

Her er noen før og etter bilder:  

 

Det er fortsatt ett kjellerrom, men for meg, så gir dette litt hallelujafølelse - rent og pent og det meste har sin faste plass :-) 

På Jysk fant jeg disse smarte tørkestativene som henges på veggen. De kan trekkes ut og skyves inn  etter behov, og tar veldig liten plass - supersmart!



 Nytt 3 dørs garderobeskap ble det plass til med masse lagringsplass til gardiner, duker, klær og sko.


Ved siden av garderobeskapet fikk vi også plass til en solid metall hylle, hvor vi kan ha store plastbokser med forskjellige ting som må lagres, og under trappa er det god plass til kofferter og bager.

Jeg er så fornøyd, og det er så mye hyggeligere å gå ned i kjelleren for å vaske klær. 
Viktig med trivsel :-)

Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar